Nogomet

Grant uvjeren u eliminaciju Turaka

Ivana Jurica • ponedjeljak, 07.04.2008.

Strateg Chelseaja Avram Grant uvjeren je kako će njegova momčad u utorak na Stamford Bridgeu nadoknaditi zaostatak protiv turskog Fenerbahčea i plasirati se u četvrtfinale Lige prvaka. Samopouzdanje im je dodatno naraslo prvenstvenom pobjedom nad Manchester Cityem čime su zadržali tri boda prednosti ispred Manchester Uniteda...

Izraelski trener sebi i svojoj momčadi ne smije dopustiti ispadanje iz Europe jer sezona onda ne bi bila ocijenjena uspješnom. O rezultatu uzvratne utakmice Grant kaže: "Ne mogu znati rezultat prije nego utakmica završi, jer da mogu kockao bih i bio milijunaš. Ali znam što očekujem i što mi možemo napraviti. Imam povjerenja u svoju momčad i znam da možemo pobijediti. Vrlo smo kvalitetni i možemo pobijediti svakoga."

Didier Drogba i Ricardo Carvalho preskočili su ogled s Ćorlukinim Cityjem kako bi odmori dočekali uzvratnu utakmicu Lige prvaka. Vraćaju se i Frank Lampard i John Terry, pa će Chelsea u posljednji mjesec natjecanja ući kompletniji.

"Tijekom prosinca i siječnja skoro svi glavni igrači bili su out. Ta grupa igrača dovela nas je do mjesta na kojem smo sada. Napravili su odličan posao i mi im vjerujemo", zaključio je Grant.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!