Nogomet

Crouch: "Moram biti realan"

Ivana Jurica • ponedjeljak, 07.04.2008.

Engleski reprezentativac Peter Crouch ove sezone više sjedi na klupi nego što igra. Njegov trener Benitez više vjeruje Španjolcu Torresu, pa je 27-godišnji Crouch tek sedam puta ove sezone započeo utakmicu od prve minute pa se sve češće spominje i mogućnost da napusti Anfield. Crouch kaže da mora biti realan i misliti na sebe, te da će o svemu odlučiti po završetku sezone …

"Volio bih ostati, ovo je fantastičan klub i volim sve u i oko njega, ali moram biti realan. Ako želim igrati za reprezentaciju Engleske i unaprijediti svoju karijeru moram igrati, a to se trenutno baš i ne događa. Morat ću razmisliti o tome", kaže visoki napadač.

Bez obzira što igra jako malo Crouch je koncentriran na to kako da što bolje pomogne momčadi: "Trenutno sam koncentriran na utakmice i kako da pomognem momčadi da nešto osvoji i da i ja odigram nešto više na kraju sezone. Imamo odličnu priliku u Ligi prvaka i sve su moje snage usmjerene na to."

Benitez se odlučio na igru s jednim napadačem, vjeruje Torresu koji je u odličnoj formi, pa Crouch nije baš uvjeren da će i u utorak u uzvratu protiv Arsenala biti u početnom sastavu: "Prilično je jasno da neću startati. Manager se odlučio za igru samo s jednim napadačem, a Fernando je odličan ove sezone."

"Bez obzira na to što on sam neću krenuti od početka, uvjeren je d njegova momčad može dohvatiti polufinale Lige prvaka. Igramo prilično dobro i mislim da imamo veliku priliku proći Arsenal", zaključio je napadač Liverpoola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!