Nogomet

Čechu ponovno nastradala glava

Maja Giljanović • ponedjeljak, 07.04.2008.

Chelseajev Petr Čech propustit će sljedeća dva tjedna nakon što je poslijepodne podvrgnut operaciji donje čeljusti...

Čeh je inače bio nadomak povratka u momčad nakon devet kola stanke zbog ozljede gležnja, ali su usnice i brada u sudaru s (neimenovanim) suigračem na treningu nastradali u tolikoj mjeri da je ponovno out. Prvi se vratar Penzionera trebao vratiti na sutrašnjoj utakmici uzvrata četvrtfinala Lige prvaka protiv Fenerbahcea, ali će turske protuudare na Stamford Bridgeu braniti Carlo Cudicini.

25-godišnjakovu je ozljedu komentirao trener Grant: "Doista ove sezone nema sreće, ovo mu je već treća ozljeda, a taman se vratio treninzima i izgledao 100% fit. To je, međutim, nogomet i pomoći nema - petnaestak dana ćemo morati bez njega i valjda će do konca sezone sve proći u najboljem redu."

Osobito se to odnosi na 26. travanj kad Chelsea očekuje ključni okršaj - Manchester United s trenutno tri boda prednosti (u međuvremenu su, pak, još dva kola), naime, stiže u London.

Čech, koji je zadnju utakmicu odradio 1. ožujka protiv West Hama (4:0), doista nema sreće s ozljedama glave: još od prestrašne frakture lubanje u sudaru s Readingovim Stephenom Huntom u listopadu 2006. nosi specijalnu kacigu na utakmicama, ali i treninzima, pa je zapravo pravo umijeće ozlijediti mu upravo glavu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!