Nogomet

Hyypia potvrdio vjernost Redsima

Frane Cvitanić • ponedjeljak, 07.04.2008.

Finac Sami Hyypia produžio je ugovor s Liverpoolom, te će ostati u igračkom kadru Redsa sve do kraja sezone 2008./2009...

Iako je već odavno zakoračio u 34. godinu života, iz utakmice u utakmicu oduševljava svojim sigurnim, rutiniranim i kvalitetnim nastupima, te ispunjava najteže obrambene zadatke, istiskujući iz momčadi mnogo mlađe igrače.

Hyypia se u Liverpoolu skrasio još davne 1999. godine, te se odmah nametnuo svojim nastupima, trudom i željom za dokazivanjem, pa je na taj način na dresu ponosno nosio kapetansku vrpcu i bio izvrstan "dirigent" momčadi.

Koliko novi ugovor teži javnosti nije poznato, ali svakako je Hyypia dobio i više nego zadovoljavajuću svotu na svoj bankovni račun, te je ostao na Anfieldu.

O mogućem odlasku iz Liverpoola rekao je: "Imao sam mogućnost preći u neki drugi klub, ali ovdje uživam i imam dobre odnose sa svima u klubu, tako da nemam razloga ići iz Liverpoola." ; te je pun optimizma dodao: "Nije uobičajeno u Engleskoj da jedan strani igrač provede deset godina u klubu, tako da sam sretan što ostajem u ovom sjajnom klubu. Nastavit ću naporno raditi i održavati formu, tako da mogu menadžeru biti na raspolaganju kad god mu zatrebam. Vidjet ćemo što će sljedeća godina donijeti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!