Nogomet

Taylor: "Prošao je šok zbog Eduardove ozljede"

HINA • utorak, 08.04.2008.

Premda je od teške ozljede Eduarda da Silve prošlo više od mjesec dana, engleski mediji i dalje posvećuju veliku pažnju napadaču hrvatske reprezentacije i Arsenala, ali i braniču Birminghama Martinu Taylora koji je krivac za Eduardovu ozljedu...

U razgovoru za Birmingham Mail.net Taylor je otkrio kako je prošao početni šok zbog teške ozljede Brazilca s hrvatskom putovnicom, zahvalivši se klupskim čelnicima, ali i navijačima na velikoj podršci koju su mu pružili posljednjih tjedana. Nakon što je odradio kaznu od tri utakmice zbog crvenog kartona Taylor se vratio u momčad u susretu protiv Wigana, a dočekan je ovacijama.

"Sjajan je osjećaj vratiti se u momčad, posebice kada su me navijači tako lijepo pozdravili", kazao je Taylor te dodao: "Bio sam šokiran Eduardovom ozljedom, no sada je sve u redu. Sada sam potpuno spreman za nastavak igranja u Premiershipu."

Taylor je dodao da su ga ohrabrile vijesti o dobrom Eduardovom oporavku, najavivši kako planira novi posjet napadaču "Kockastih" i "Topnika". "Planiram novi posjet, zaista bi to želio učiniti", dodao je Taylor kojem je povratak na travnjak pokvarila lakša ozljeda aduktora.

"Već duže vrijeme imam problema s tom ozljedom. Koliko će trajati pauza doznat ćemo nakon još jednog pregleda", zaključio je branič Birminghama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!