Nogomet

Crouch uz Kranjčara?

Duje Mogić • srijeda, 09.04.2008.

Visoki napadač Liverpoola Peter Crouch nije zadovoljan svojom minutažom na Anfieldu i njegova budućnost je neizvjesna. Sam igrač je nekoliko puta spominjao odlazak ukoliko češće ne dobije priliku igrati, a za njegov angažman zainteresiran je menadžer Portsmoutha Harry Redknapp...

Niko Kranjčar bi od sljedeće sezone svojim centaršutevima mogao gađati najvišeg engleskog reprezentativca ukoliko Crouch odluči napustiti Anfield i vratiti se na Fratton Park gdje je već igrao u sezoni 2001./02. Visoki Crouch igra manje no što bi želio jer trener Benitez preferira igru s jednim napadačem i to s ove sezone odličnim Fernandom Torresom. U takvoj situaciji su upitni njegovi nastupi za reprezentaciju, a to Englez ne želi dopustiti.

Menadžer Mornara priznao je da mu se sviđa mogućnost povratka Croucha u Portsmouth i sigurno će se uključiti u borbu za njegovim potpisom ukoliko bude prilike za to. "Ako ga Liverpool odluči pustiti, sigurno će imati dosta ponuda. Dobar je igrač i sviđa mi se", ne skriva Redknapp svoje simpatije.

Osim napadača, Portsmouth će ovog ljeta dovesti i jednog centralnog braniča. Pomalo ostarjeli Sol Campbell i Distin nemaju adekvatne zamjene i Redknapp će pojačati taj dio momčadi najvjerojatnije s reprezentativcem Gane Johnom Mensahom, koji trenutno igra u francuskom Rennesu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!