Nogomet

Flamini tri tjedna out

Ante Pažanin • četvrtak, 10.04.2008.

Nesreće Arsenala nastavljaju se. Nakon ozljeda ključnih igrača, loše serije rezultata, poraza u bitci za naslov prvaka Engleske i ispadanja iz Lige prvaka klub je pogodila vijest da će jedan od najvažnijih igrača u veznom redu Mathieu Flamini pauzirati tri tjedna zbog ozljede...

Flamini je ozljedu pretrpio tijekom uzvrata četvrtfinala Lige prvaka na Anfieldu protiv Liverpoola. Pregledi su pokazali da će defenzivni vezni Topnika biti van stroja tri tjedna što ujedno znači i da će propustiti veliki derbi s Manchester Unitedom na Old Traffordu ove nedjelje.

Umjesto njega u momčad će 'uskočiti' Brazilac Gilberto Silva koji ipak nije u toliko dobroj formi kao Flamini. Menadžer Arsene Wenger priznaje da je gubitak Flaminija veliki udarac: "Težak je to udarac, ali Gilberto je kvalitetan i iskusan igrač. On će nam pomoći da se oporavimo i fokusiramo. Osim ove ozljede srećom nemamo niti jednu drugu, nego samo par udaraca i ogrebotina."

Wenger je također potvrdio da će ozljedama skloni Robin van Persie biti spreman za put u Manchester nakon što je pretrpio lakšu ozljedu bedra, ali i da dalje nema Bacaryja Sagne: "Robin je dostupan, imao je dva dobra treninga jučer i danas. On izgleda dobro i vidjet ćemo kako će biti dalje, ali Sagna je i dalje van terena."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!