Nogomet

Čech želi brzi povratak

Goran Tomičić • petak, 11.04.2008.

Petr Čech vratio se treninzima nakon ozljede glave, ali još nije dobio liječničku dozvolu za povratak na vrata Chelseaja. Vratar češke reprezentacije dobio je čak 50 šavova nakon sudara s Ben-Haimom na treningu...

Liječnici su prognozirali oporavak do kraja sezone, ali Čech se nada promjeni takve dijagnoze, a tome bi mogla pomoći i zaštitna maska koju nosi još od listopada 2006. godine i teške ozljede lubanje na utakmici protiv Readinga.

Avram Grant ne može računati ni na Carla Cudicinija, koji se ozlijedio na prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Fenerbahcea. Tako je Portugalac Hilario ostao jedini raspoloživi vratar Chelseaja.

"Mogu normalno trenirati, ali ne smijem ulaziti u dvoboje, što znači da mogu samo trčati i vježbati u teretani dok ne dobijem liječničku dozvolu za potpuni trening. Vjerujem da ću se tada brzo pripremiti za povratak na gol. Oteklina se smanjila i oporavak prolazi dobro. Mnogo je utakmica ostalo do kraja sezone i jedva čekam da se oporavim", izjavio je Čech.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!