Nogomet

Ferguson sretan

Goran Tomičić • petak, 11.04.2008.

Barry Ferguson, vezni igrač Rangersa, iznimno je zadovoljan pobjedom protiv Sportinga u Lisabonu i plasmanom u polufinale Kupa Uefe, iako je loše odigrao...

Rangersi će prvu polufinalnu utakmicu protiv Fiorentine igrati bez kapetana koji je zbog igranja loptom nakon sučeva zvižduka dobio treći žuti karton, a zbog istog razloga će utakmicu propustiti i veznjak Kevin Thomson.

"Sretan sam zbog pobjede. Ovo je moje prvo polufinale u europskim kupovima i to je sjajan uspjeh bez obzira što ću propustiti prvu utakmicu. Razočaran sam načinom na koji sam dobio žuti karton. Pokušao sam vratiti loptu protivničkom igraču, ali nije došla do njega i sudac nije imao izbora. Trener će me opravdano kritizirati zbog ovoga", misli Ferguson.

Dodao je kako vjeruje da će momčad i bez njega izboriti dobar rezultat: "Uvjeren sam da će momčad dobro odraditi prvu utakmicu. Imamo mnogo samopouzdanja i znamo da možemo igrati protiv Fiorentine. U utakmici protiv Sportinga je bilo ključno zadržati posjed lopte i to smo uspjeli od početka. Odigrali smo dvije dobre kontre, koje su Darcheville i Whittaker sjajno realizirali."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!