Nogomet

Jewell želi zadržati Hossama

Goran Tomičić • petak, 11.04.2008.

Menadžer Derby Countyja Paul Jewell izjavio je kako unatoč ispadanju iz Premiershipa želi zadržati Hossama Ghalya, kojeg je u siječnju doveo na posudbu iz Tottenhama...

Egipatski reprezentativac odigrao je nekoliko dobrih utakmica u dresu najlošije momčadi Premiershipa. Juande Ramos je već objavio da Ghaly nema budućnosti u njegovoj momčadi, iako ima ugovor do 2010. godine.

Jewell je već razgovarao s Egipćaninom oko sljedeće sezone: "Razgovarao sam s Hossamom i razumijem da on želi ostati u Premier ligi, ali rekao mi je da bi ostao u klubu ako ne uspije naći angažman u najvišem rangu. Odigrao je sjajno posljednjih nekoliko utakmica. Na posudbi je do kraja sezone i želi imati više opcija, što je potpuno jasno. Pokazao je kvalitetu potrebnu za igranje u Premier ligi. U Tottenhamu nije dobio priliku, ali mi smo mu bar pokazali što može."

"Nadam se da ćemo ga moći zadržati, ali ne smijemo dugo čekati. Razgovarao sam s njim o tome i svjestan je situacije. Još ne znamo ni hoćemo li se moći dogovoriti s Tottenhamom", dodao je Jewell.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!