Nogomet

Eriksson ostaje

Goran Tomičić • ponedjeljak, 14.04.2008.

Uprava Manchester Citya je potvrdila kako će Swen-Goran Eriksson i iduće sezone biti na trenerskoj klupi. Engleski mediji su tvrdili kako je Thaksin Shinawatra pregovarao s Scolarijem, koji nakon Europskog prvenstva napušta izborničku poziciju u Portugalu, ali sve je demantirano...

Glasnogovornik momčadi našeg Vedrana Ćorluke, Paul Tyrrell je izjavio: "Predsjednik je naglasio kako je zadovoljan postignutim napretkom i da je plasman u gornju polovicu ljestvice naš cilj ove sezone. Pobjedom nad Sunderlandom smo izjednačili klupski rekord u broju osvojenih bodova u Premierligi, a za daljni napredak do kraja sezone imamo još četiri utakmice."

Eriksson će se uskoro sastati sa Shinawatrom radi dogovora o aktivnostima u prijelaznom roku: "Već smo raspravljali o igračima koje želimo dovesti i imamo neke planove. Drago mi je što smo izjednačili rekord u broju osvojenih bodova, koji ćemo i oboriti do kraja sezone, a u preostala četiri kola još možemo izboriti plasman u Europu. Nedavno smo zbog niza loših rezultata izgubili samopouzdanje, a to smo mogli vratiti samo velikom borbenošću, što smo i učinili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!