Ostali sportovi

Kvalifikacije otvorile natjecanje

Sportnet • srijeda, 16.04.2008.

Današnjim kvalifikacijskim natjecanjima na nogometnim terenima u Zelenoj laguni u Poreču započeo je 2. Meteksan Svjetski kup i 1. Europski Grand Prix turnir u streličarstvu. Dosad su održana natjecanja u divizijama olimpijski luk za žene te složeni luk za muškarce...

Hrvatski reprezentativci Goran Vili, Darko Uidl i Marko Juranić prošli su u eliminacije u kojima će se Vili natjecati protiv Ayura Abidueva iz Rusije, Uidl protiv Erika Nielsena iz Danske, a Juranić protiv Mortena Boea iz Norveške. U diviziji olimpijski luk za žene Hrvatska nije imala svojih predstavnica.

Naša muška reprezentacija u sastavu Vili, Gregec i Udil u petak će se u eliminacijama natjecati protiv momčadi Irana u diviziji složenog luka.

Poslijepodne je rezervirano za natjecanja složeni luk za žene u kojem se natječu Ivana Buden, Tanja Zorman i Matea Kolarek te olimpijski luk za muškarce u kojem boje Hrvatske brane Vedran Olić i Nikola Kovač.

Natjecanje se nastavlja sutra eliminacijama po principu češlja (prvi protiv posljednjeg, drugi protiv pretposljednjeg…). Program počinje u 10,20 sati na nogometnim terenima u Zelenoj laguni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!