Ostali sportovi

Ivana Buden šesta

Sportnet • četvrtak, 17.04.2008.

Ivana Buden osvojila je šesto mjesto u disciplini složeni luk na 2. Meteskan svjetskom streličarskom kupu u Poreču. Ivana je svoje natjecanje završila u četvrtfinalu u shoot-offu protiv Finkinje Anne Laurila...

U finalu ove disipline u subotu će se susresti Nichola Simpson iz Velike Britanije te Amandine Bouillot iz Francuske. Naše reprezentativke Tanja Zorman i Matea Kolarek završile su na 17., odnosno 48. mjestu.

Naši streličari Darko Uidl (25. mjesto) i Goran Villi (32. mjesto) natjecanje su završili u šesnaestini finala discipline složeni luk, dok je Marko Juranić (60. mjesto) ispao u ranijem natjecanju. U finalu ove discipline susrest će se Roberval dos Santos iz Brazila te Sergio Pagni iz Italije.

U finalu discipline olimpijski luk za muškarce susrest će se Roman Girouille iz Francuske te Rahul Banerjeer iz Indije. U ženskom finalu olimpijskog luka natjecat će se Yun Oh iz Koreje i Justyna Mospinek iz Poljske.

Natjecanje se nastavlja sutra na nogometnim terenima u Zelenoj laguni ekipnim eliminacijama. Hrvatska ženska reprezentacija susrest će se prvo s reprezentacijom Italije, dok će se muškarci prvo natjecati protiv reprezentacije Irana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!