Ostali sportovi

Poznati finalisti

Sportnet • subota, 19.04.2008.

U finalu 2. Meteskan svjetskog streličarskog kupa u disciplini olimpijski luk za žene natjecat će Kina i Poljska, a za broncu će se boriti Koreja i Velika Britanija. U muškom finalu discipline olimpijski luk naći će se Kineski Taipei i Italija, dok će se za broncu natjecati Francuska i Indija...

U finalu discipline složeni luk za muškarce ekipno ušli su momčad Italije i momčad Švedske dok će se za broncu boriti Velika Britanija i Australija. U finalu discipline složeni luk za žene susrest će se reprezentacija Francuske i Velike Britanije, a za broncu će se boriti Belgija i Rusija.

U finalu discipline zakrivljeni luk za žene pojedinačno susrest će se Nichola Simpson iz Velike Britanije te Amandine Bouillot iz Francuske, dok će se u muškom finalu susresti Roberval Dos Santos iz Brazila te Sergio Pagni iz Italije.

U finalu discipline olimpijski luk za muškarce susrest će se Roman Girouille iz Francuske te Rahul Banerjeer iz Indije. U ženskom finalu olimpijskog luka natjecat će se Yun Oh iz Koreje te Justyna Mospinek iz Poljske. Finala počinju sutra u 10,30 sati u Gradskoj marini u Poreču. Ujutro su na rasporedu borbe za medalje ekipno, a poslijepodne pojedinačno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!