Nogomet

Pranjić igrač godine Heerenveena

Ante Pažanin • ponedjeljak, 21.04.2008.

Nastavlja se sjajna sezona Danijela Pranjića u Heerenveenu. Tako je mladi Osječanin ovog vikenda dobio veliko priznanje, proglašen je igračem sezone zahvaljujući glasovima navijača...

Danijel Pranjić igra sezonu iz snova u nizozemskom Heerenveenu. Zabija, asistira i jedan je od najvažnijih igrača momčadi iz nizozemske pokrajine Frizije. Omiljen je među navijačima što je dokazalo i veliko priznanje koje mu je ukazano nakon utakmice s Excelsiorom ovog vikenda. Navijači Heereenvena izglasali su baš našeg reprezentativca za igrača godine i tako još jednom pokazali kako se sjajno Danijel uklopio otkako je došao iz Dinama prije tri godine.

Bivši igrač Osijeka i Dinama imao je jaku konkurenciju u suigračima Sibonu i Sulejmaniju, no ipak je na kraju odnio pobjedu. Pranjiću je uručena replika trofeja obzirom da je original još kod Afonsa Alvesa, prošlogodišnjeg dobitnika koji trenutno igra za Middlesbrough. Alves je izvijestio klub da će uskoro vratiti originalni trofej. Pri uručivanju nagrade Danijel se zahvalio navijačima i obećao daljnje dobre igre i uspjehe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!