Ostali sportovi

Boćari Sonkovića uvjerljivi protiv Mihovila

Ivana Jurica • ponedjeljak, 21.04.2008.

Boćari Sonkovića i u trećem su kolu, na svom boćalištu, došli do nove visoke pobjede. Nakon Ražina (16:6), i Mihovil u Sonkoviću nije mogao ništa protiv domaćina. Rezultat od 18:4 dovoljno govori o premoći boćara iz zaleđa Skradina…

Prva disciplina otišla je na stranu domaćih boćara: Ivan Matić je s 13:5 bio bolji od Ante Pirije. U krugu je uspješniji bio Mihovilov Branko Peran koji je s 15:13 pobijedio Slavka Barišića. Rezultat je tada bio 2:2, da bi nakon toga sljedećih sedam disciplina dobili boćari Sonkovića čime je pitanje pobjednika bilo riješeno.

Domaći par Mladen MatićAnte Matić-Bilić je s 11:5 bio bolji od Josipa Ćalete Cara i Gorana Vukšića. Još uvjerljivija bila je trojka – D. Matić, A. Kartelo, D. Lovrić – koja je s 13:3 nadigrala gostujuću trojku – D. Cvitan, M. Mrša, R. Gatara. U brzinskom izbijanju Mihovil nije osvojio niti jedan punat, Mladen Matić je s 21:0 bio bolji od Ratka Gatare koji je zbog ozljede predao meč i prije završetka.

Slika 1 od 2.
Foto: Ivana Jurica

U preciznom izbijanju pobjeda je, ovaj put minimalna, ostala domaćinu. D. Matić je s 12:11 porazio J. Ćaletu Cara. Štafeta je također pripala Sonkoviću. D. Matić i S. Barišić su rezultatom 32:19 pobijedili B. Perana i A. Piriju. I u iduće dvije discipline slavlje domaćina: u disciplini pojedinačno Milenko Matić je s 13:10 bio bolji od B. Perana, dok je u krugu Mladen Matić s 19:14 bio bolji od Drage Cvitana.

Predzadnja disciplina pripala je Mihovilu. Par Ćaleta Car – Mrša je s 11:8 bio bolji od L. Matića i D. Lovrića. Posljednja dva boda za visoku pobjedu od 18:4 Sonkoviću je donijela trojka Ante Matić – Slavko Barišić – Ivan Brajković koja je s 13:11 bila bolja od Ljube Grubišića, Gorana Vukšića i Ante Pirije.

U ostalim susretima trećeg kola županijske lige postignuti su sljedeći rezultati: INA-Vodice 12:10, Čista Velika – Šibenik 16:6, Ražine – Kijevo 4:18, Zrinjski-Piramatovci 16:6.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!