Ostali sportovi

Domaćini lako do prednosti

Goran Tomičić • ponedjeljak, 21.04.2008.

U prvim polufinalnim utakmicama Prve hrvatske ženske stolnoteniske lige favoriti nisu imali nikakvih problema. Aquaestil je u Dugoj Resi izgubio tek jedan pojedinačni susret, dok je Mladost Iskon protiv Petehovca ostvarila uvjerljivih 4:0...

Najneizvjesniji dvoboj susreta Aquaestila i Bjelovara se odvijao između Ivane Malobabić i Tapai. Bjelovarka je iznenadila u prvom setu, kojeg je uzela s uvjerljivih 11:6, no Malobabić je sigurnom igrom uspjela izjednačiti. Tapai je na isti način uzvratila u trećem setu, ali domaća igračica se nije predala i stigla je do novog izjednačenja. Peti set je Bjelovarka odigrala mnogo bolje i gošće su povele.

Nakon toga su na teren izišle Đurak i Steljić, a još jedan zanimljiv susret je u pet setova otišao na stranu Dugorešanki. Han Xue-Vukelja je imala lagan posao protiv Bobetić i Aquaestil je poveo 2:1. Dugoreški par Đurak - Han Xue-Vukelja je u sjajnoj formi i Steljić/Bobetić nisu imale izgleda, iako su uzele set. Ivana Malobabić je pobjedom protiv Steljić potvrdila slavlje Aquaestila. Bjelovarka je minimalno uzela prvi set, ali 11:1 u drugom setu odredilo je tijek dvoboja.

Mladost je protiv Petehovca imala tek malo snažniji trening. Naime, gošće nisu uspjele osvojiti niti jedan set i odlične Zagrebčanke su već nakon prvog dvoboja osigurale plasman u finale. Mladost je u sjajnoj formi i finale doigravanja će biti iznimno zanimljivo. Uzvratni dvoboji su na rasporedu 23. travnja.

Prva hrvatska ženska stolnoteniska liga, polufinale, prve utakmice

Aquaestil - Bjelovar 4:1 Malobabić - Tapai 2:3
Đurak - Steljić 3:2
Han Xue-Vukelja - Bobetić 3:0
Đurak/Han Xue-Vukelja - Bobetić/Steljić 3:0
Malobabić - Steljić 3:2

Mladost Iskon - Petehovac 4:0 Vugrinec - Živolić 3:0
Boroš - Knežević 3:0
Bakula - Morić 3:0
Bakula/Vugrinec - Čulić/Živolić 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!