Ostali sportovi

Neizvjesno do kraja

Goran Tomičić • ponedjeljak, 21.04.2008.

Donat je pred svojim navijačima izborio prednost protiv Vodovoda u prvoj polufinalnoj utakmici Prve hrvatske stolnoteniske muške lige. U dramatičnom dvoboju je Zagreb bio bolji od Industrogradnje...

U kineskom dvoboju je Zheng bio bolji od Lina i Donat je poveo protiv Vodovoda, a u sljedećem dvoboju je Krivić uvjerljivo svladao Omblu i izjednačio rezultat. U trećem susretu je Karlović lako poveo 2:0 protiv Stameka, ali gostujući igrač je uspio izjednačiti, no Karlović je ipak bio spretniji u petom setu i Donat je opet vodio.

U igri parova su gosti izborili novo izjednačenje, no Zheng je odigrao mnogo bolje od Krivića i Donat je imao novu prednost, koju nije ispustio. Lin je protiv Karlovića dobio prvi set 11:2, no Kinez više od toga nije mogao i Donat je pobijedio 4:2.

Sjajnu igru su vidjeli gledatelji gledatelji dvoboja Zagreba i Industrogradnje. Zubčić je donio prednost domaćinu, ali Japec je u drugom susretu ekspresno izjednačio. Novo vodstvo Zagrebu je agresivnom igrom donio Šurbek, no igra parova je pripala Industrogradnji. Japec je sa sigurnih 3:0 svladao Zubčića i gosti su poveli, ali Šurbek se pobrinuo za novo izjednačenje. U odlučujućem dvoboju je Kolarek nakon pet neizvjesnih setova svladao Kovača i Zagreb je ipak pobijedio.

Uzvrati su na rasporedu 23. travnja.

Prva hrvatska muška stolnoteniska liga, polufinale, prve utakmice

Donat - Vodovod 4:2 Zheng - Lin 3:1
Ombla - Krivić 0:3
Karlović - Stamek 3:2
Karlović/Zheng - Krivić/Lin 1:3
Zheng - Krivić 3:0
Karlović - Lin 3:1

Zagreb - Industrogradnja 4:3
Zubčić - Madić 3:1
Kolarek - Japec 0:3
Šurbek - Kovač 3:0
Šurbek/Zubčić - Japec/Kovač 0:3
Zubčić - Japec 0:3
Šurbek - Matala 3:1
Kolarek - Kovač 3:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!