Ostali sportovi

Nova drama pripala Zagrebu

Goran Tomičić • subota, 26.04.2008.

Nakon drugih polufinalnih utakmica muškog stolnoteniskog prvenstva Hrvatske poznata su oba finalista. Dvoboj Industrogradnje i Zagreba bio je neizvjestan do posljednjeg poena, ali Zagreb je opet slavio. Donat je očekivano pobijedio u Osijeku...

Industrogradnja i Zagreb još su jednom gledateljima pružili sjajne dvoboje, a Zagreb je opet upisao minimalnu pobjedu i ostvario plasman u finale prvenstva Hrvatske. Dramatičnu utakmicu odlučio je Šurbek pobjedom protiv Japeca u sedmom dvoboju nakon što je Industrogradnja tri puta izjednačila.

Zagreb će se za naslov prvaka boriti sa zadarskim Donatom, koji je uvjerljivo slavio u Osijeku. Krivić je pobjedom protiv Zubčića donio prednost Vodovodu, a izjednačenje je donio Zeng pobjedom u zanimljivom susretu protiv Lina. Karlović je bio siguran protiv Slameka i gosti su poveli. Pobjednika je odlučila igra parova u kojoj su Zeng i Karlović bili spretniji od Zubčiča i Lina, a zadarski Kinez je u šestom meču rutinski nadigrao Krivića za pobjedu Donata 4:1.

Prva hrvatska muška stolnoteniska liga, polufinale, druge utakmice
Industrogradnja - Zagreb 3:4 (0:2)
Vodovod - Donat 1:4 (0:2)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!