Tenis

Hrvatski par bez pobjede

Ivor Krapac • ponedjeljak, 28.04.2008.

Za razliku od prvog kola singla protiv Oliviera Rochusa, Marin Čilić nije bio podjednako uspješan u prvom kolu parova ATP turnira u Münchenu. Hrvatska kombinacija Čilić/Lovro Zovko doživjela je poraz na startu...

Marin i Lovro nasukali su se u ogledu s američkim dvojcem Scott Lipsky/David Martin, koji su se probili u četvrtfinale sa 6:3 i 7:6(3). Čilić se u nastavku tjedna, tako, može okrenuti singlu, uz osminu finala protiv jačeg iz susreta Philippa Petzschnera i Jevgenija Koroleva.

U ponedjeljak je na terenu bio i prvi nositelj, Francuz Paul-Henri Mathieu, koji se nije dao iznenaditi protiv domaćeg wild-carda Daniela Brandsa. Mathieu je prošao sa 6:3 i 6:3, no dva njegova sunarodnjaka nisu bila podjednako uspješna, dapače, doživjeli su uvjerljive poraze. Marca Gicquela je sa 6:4 i 6:2 svladao Talijan Simone Bolelli, dok je od Arnauda Clementa sa 6:3 i 6:1 jači bio Argentinac Juan Martin Del Potro.

ATP München, 28.4.2008., prvo kolo: Mathieu (Francuska, 1) - Brands (Njemačka, WC) 6:3, 6:3, Bolelli (Italija) - Gicquel (Francuska) 6:4, 6:2, Del Potro (Argentina) - Clement (Francuska) 6:3, 6:1, Vliegen (Belgija) - Roitman (Argentina) 7:6(3), 6:3.

Parovi, prvo kolo: Lipsky/Martin (SAD) - Čilić/L. Zovko (Hrvatska) 6:3, 7:6(3).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!