Ostali sportovi

Ground Zero nezadrživ

Branko Barić • srijeda, 30.04.2008.

Ground Zero i dalje je stopostotan nakon nepotpunog četvrtog kola Prve hrvatske biljarske lige. Drugoplasirani Mosconi također je ubilježio uvjerljivu pobjedu kojom je zadržao priključak za vodećim, dok je Plan B jedini gost koji je ovog vikenda odnio bodove...

Ground Zero nije imao težak posao protiv posljednjeplasirane ekipe San. Gosti se u Varaždin vraćaju nadigrani sa 6:0, pa su tako i nakon četvrtog kola jedina ekipa bez ijednog boda. Slično je prošao i 8Ball na gostovanju kod Mosconija, budući da su Zagrepčani nakon šokantnog gubitka boda u prošlom kolu protiv Rijeke bili odlučni da se tako nešto ne ponovi. Napravljene su određene promjene u sastavu u odnosu na prošli tjedan koje su urodile plodom, pa su već nakon parova osigurali nova dva boda.

Ekipa Rijeke, najveće iznenađenje prošlog kola, nije uspjela ponoviti i ovog tjedna takvu predstavu, pa su na domaćem terenu poraženi od Plana B s 5:1. Ključna je bila dramatična igra parova koju su domaćini izgubili s 10:7 i nakon koje je bilo jasno da Plan B dolazi do svoje druge pobjede u prvenstvu.

Split i Osijek svoj će susret četvrtog kola odigrati 3. svibnja, dok je Tarantula u ovom kolu bila slobodna. Ground Zero trenutno je na čelu poretka četiri pobjede iz isto toliko susreta, iza njih je Mosconi s pet bodova iz tri odigrana susreta, dok treće mjesto dijele Split i Plan B s četiri boda iz tri susreta.

Prva HBL, četvrto kolo: Mosconi – 8ball 6:0, Rijeka – Plan B 1:5, Ground Zero – San 6:0, Split – Osijek (3. svibnja)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!