Nogomet

Prandelli ogorčen Rangersima

Vedran Babić • petak, 02.05.2008.

Pod dojmom sinoćnjeg poraza od Rangersa u polufinalu Kupa Uefe, trener Fiorentine Cesare Prandelli izrazio je nezadovoljstvo igrom koju su prezentirali njihovi škotski protivnici...

''Moramo prihvatiti ovakav rezultat premda smo zaslužili više. Dali smo sve od sebe da postignemo pogodak sve do zadnje minute produžetaka. Danas je nogomet takav da će ona momčad koja se više koncentrira na obranu biti nagrađena. Rangersi su stigli u Firencu samo da bi nas spriječili u naumu da odigramo najbolje što možemo'', izjavio je Prandelli, koji unatoč porazu nije imao što zamjeriti svojim igračima, kazavši kako bi utakmica bila interesantnija da su se namjerili da protivnika koji je bio spreman više napadati.

Fiorentina je, podsjetimo, poražena u trileru jedanaesteraca, nakon što poslije sveukupno 210 minuta igre kroz dvije utakmice nije bilo pogodaka. Najveću priliku za Violu propustio je iskusni Christian Vieri u drugom poluvremenu, da bi se odgovor na pitanje pobjednika dobio odlučujućim pogotkom s bijele točke Nacha Nova, netom nakon što je svoj udarac promašio Fabio Liverani.

''Ovo je bila ukleta utakmica za nas. Cijelo vrijeme sam vjerovao kako ćemo prije ili kasnije zabiti gol, ali nismo uspjeli. Jako sam razočaran zbog promašenog jedanaesterca i želim zahvaliti navijačima na podršci, bili su sjajni'', rekao je 32-godišnji talijanski veznjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!