Tenis

Bez uspjeha u Doboju i Sofiji

Maja Čeko • četvrtak, 08.05.2008.

Boran Poljančić poražen je u drugom kolu Futuresa u Sofiji, a ništa bolje sreće nisu bili niti naši predstavnici u Doboju. Nakon prvog kola tri naša predstavnika plasirala su se u daljnje natjecanje, ali nažalost za sve njih drugo kolo označilo je kraj natjecanja.

Boran Poljančić je nakon pobjede nad šestim nositeljem Ilijom Kushevim dočekao Talijana Marca Simonija. Dobra igra Poljančića koja je rezultirala prolaskom u drugo kolo Sofije nije bila ponovljena protiv Talijana koji je lagano u dva seta sa 6:1 i 6:3 porazio našeg tenisača i zasluženo se plasirao u četvrtfinale.

U Doboju je Antonio Šančić u prvom kolu bio bolji od sunarodnjaka Alberta Lončarića, inače postavljenog za petog nositelja, a u drugom kolu njegov protivnik bio je Aleksander Slović iz Srbije. Nakon neizvjesnog prvog seta u kojem je Slović bio bolji sa 7:5, u drugom setu nije bilo velike neizvjesnosti. Šančić je osvojio tek dva gema i tako se oprostio od natjecanja u Doboju.

Robert Raguž u drugom je kolu igrao protiv njemačkog tenisača Dennisa Bloemke. Nažalost i Raguž je nakon dva seta igre ispao iz natjecanja, a Ante Pavić je svoj meč predao nakon 3:0 u prvom setu protiv drugog nositelja Davida Savića.

Futures Sofija, 10.000 $, 2.kolo: Simoni (Italija) - Poljančić (Hrvatska) 6:1, 6:3

Futures Doboj, 10.000 $, 2. kolo: Slović (Srbija) – Šančić (Hrvatska) 7:5, 6:2; Bloemke (Njemačka) – Raguž (Hrvatska) 6:3, 6:3; Savić (Srbija, 2) – Pavić (Hrvatska) 3:0, predaja

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!