Nogomet

Niko Kovač se priprema na Poljudu

Zoran Zdelar • nedjelja, 11.05.2008.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač, nakon što je završila sezona austrijske Bundeslige odlučio je otići u Split te tamo boraviti i održavati kondiciju prije početka priprema za Europsko prvenstvo ovog ljeta...

Kako je sezona u Austriji završila još prije dva tjedna, Niko Kovač i Manuel Pamić moraju sami održavati svoju kondiciju prije početka reprezentativnih priprema, a Kovač je odlučio za tu priliku odabrati poljudski travnjak. To je, naravno, izazvalo zanimanje javnosti zbog čega Split, a ne primjerice Zagreb ili neki drugi grad. Niko Kovač Split je, kako sam kaže, odabrao iz razloga što mu tamo žive roditelji od supruge, a i sam nerijetko ljetuje u Dalmaciji.

Možda Nikina nazočnost na Poljudu malo dodatno motivira Hajdukove nogometaše da nakon dvije loše predstave u Zagrebu u uzvratnoj utakmici finala Kupa uspiju Dinamu barem malo zagorčati vrlo vjerojatno osvajanje Rabuzinova sunca.

Red Bull Salzburg unatoč poprilično velikom budžetu za austrijske nogometne prilike ove sezone nije uspio osvojiti naslov prvaka, ali čelnici kluba su izuzetno zadovoljni igrama starijeg od braće Kovača te su mu ponudili novi jednogodišnji ugovor, koji je Niko i prihvatio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!