Košarka

Šokiran Milano, odlučuje majstorica

Ivana Spahija • subota, 17.05.2008.

Četvrti susret Armani Jeansa iz Milana i Premiate iz Montegranara završio je pobjedom košarkaša Premiate, pri čemu je rezultat u međusobnim susretima poravnat na 2-2. Polufinalist doigravanja iz ovog dvoboja bit će poznat nakon majstorice...

Iako su košarkaši Armani Jeansa imali vodstvo od 2-1 u međusobnim ogledima, kao i prednost domaćeg terena, to im ipak nije bilo dovoljno da upišu i treću pobjedu nad momčadi Premiate. Košarkaši iz Montegranara su u vrlo tijesnom susretu u Milanu slavili rezultatom 83:86. Nakon dvije prve, vrlo izjednačene četvrtine, domaćini su imali pola koša prednosti (39:38), ali su gosti uspjeli doći do +6 (60:66) na kraju treće četvrtine.

Posljednjih deset minuta donijelo je najviše uzbuđenja. Gosti iz Montegranara bili su u blagoj prednosti, no minutu prije kraja domaćini su im se, zahvaljujući trici Vukčevića, približili na samo pola koša zaostatka (83:84), ali je Luca Vitali dvama iskorištenim slobodnim bacanjima donio pobjedu Premiati. Pobjedi gostiju najviše je pridonio Sharrod Ford s 20 postignutih poena, dok je iz momčadi Armani Jeansa najučinkovitiji bio Danilo Gallinari koji je ubacio 23 poena uz deset skokova.

Lega A Basket, doigravanje, četvrtfinale, četvrti susreti: Armani Jeans Milano - Premiata Montegranaro 83:86.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!