Nogomet

Cassano: "Hvala Sampdoriji i Donadoniju"

Ivana Spahija • srijeda, 21.05.2008.

Najveće iznenađenje u talijanskoj reprezentaciji, napadač Sampdorije Antonio Cassano, izjavio je da je presretan zbog pružene prilike, a najviše zahvaljuje izborniku Robertu Donadoniju i svom klubu, koji ga je prihvatio nakon nesretne epizode u Real Madridu...

Iako se u Donadonijevim kalkulacijama za Euro vodila teška bitka oko Antonija Cassana i Filippa Inzaghija, izbornik talijanske vrste ipak je odlučio dati prednost nešto mlađem Cassanu, napadaču Sampdorije. "Zločesti dečko" Italije ove je sezone svojim trudom i zalaganjem taj nadimak prekrstio u "zlatni dečko", kako mu tepaju u njegovom klubu. Poziv za reprezentaciju bio je logičan slijed obzirom na pozitivan pomak talijanskog nogometaša.

"Poziv za reprezentaciju je veliko zadovoljstvo za mene. U kolovozu prošle godine, kada sam stigao u Sampdoriju, naglasio sam da je moj najveći cilj povratak u reprezentaciju za Euro. Taj sam cilj ostvario na kraju jedne predivne sezone i zbog toga sam presretan", rekao je Cassano.

Cassano je, u naletu oduševljenja, zahvalio svima, od kluba preko izbornika pa sve do svih Talijana. "Zahvaljujem cijeloj Sampdoriji, od udruge, predsjednika, direktora, igrača do navijača, koji su me prihvatili i napravili da se osjećam kao kod kuće. Naravno, zahvaljujem i izborniku Donadoniju. Više sam puta naglasio da se, bez obzira na njegov izbor, naš odnos neće promijeniti. Prema meni je zadržao pošten odnos i nadam se da ću mu biti koristan. Ne samo njemu, nego cijeloj našoj vrsti i svim Talijanima", završio je Cassano.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!