Nogomet

Svi trenirali, radi se punom parom

HINA, Ante Pažanin • četvrtak, 22.05.2008.

U Rovinju se i dalje radi punom parom, danas nitko nije bio pošteđen treninga, radi se na kondiciji i fizičkoj spremi, a odigran je i mini susret na dva gola...

Jučer su od punog treninga bili oslobođeni Ivica Olić i Igor Budan zbog lakših problema s listom odnosno koljenom te Ivan Klasnić koji je dobio poštedu zbog dugog puta iz Hamburga gdje je boravio kod obitelji. Odigran je i susret na dva gola od 20-ak minuta i to između prve jedanaestorice i pričuva, jedino je, opreza radi, Olića zamijenio Robert Prosinečki. Ovaj put pričuve su bile bolje i to uvjerljivo s 7:2. Najbolji je bio Hajdukov kapetan Nikola Kalinić koji je postigao tri gola, a osim njega iskazali su se i Vejić kod pobjedničke te Modrić, Pranjić i Petrić kod poražene ekipe.

Danas su svi trenirali, radilo se osim trčanja po skupinama i s utezima i s lutkama na napuhavanje, no da se ne bi zabunili s lutkama koje mijenjaju inače drvene imitacije igrača. Glavni tajnik boravio je u Rijeci kako bi izvidio travnjak stationa na Kantridi: "Najviše vremena tijekom boravka u Rijeci potrošili smo na izviđanje travnjaka. Stručnjak Miljenko Sakoman i ja smo zadovoljni viđenim. Trava je bolja nego tijekom prethodnog posjeta, nadamo se da do subote neće biti velikih oborina i da će kvaliteta travnjaka biti bolja nego inače u vlažnim uvjetima. Promijenjeno je oko 600 četvornih metara trave i nema više razlike u boji između mlade i stare trave. Svi će uživati, i igrači i publika."

Pred novinare su danas izašli trener vratara Marijan Mrmić te nogometaši Igor Budan i Dario Knežević, koji trenutno igraju u Italiji, a karijeru su započeli u Rijeci.

"Najbitnije je da smo svi zdravi te da nas ozjede zaobiđu. Osjećam se dobro, forma nije upitna, u dobrom sam fizičkom stanju s obzirom da je talijansko prvenstvu završilo u nedjelju te se jako veselim nastupu na Kantridi", kazao je Igor.

Dario Knežević kaže da nema straha: "Ne bojimo se nikoga. Uostalom to smo pokazali kroz kvalifikacije tijekom kojih smo odigrali vrlo dobro i sve uspješno primijeniti ćemo i na Euru. Nema loše reprezentacije u našoj skupini, ali nadam se prolazu", istaknuo je Knežević.

Spomenimo još jednom da je današnji trening u 18:00 sati otvoren za javnost.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!