Nogomet

Bilić želi Šuška umjesto Vučevića

Zoran Zdelar • nedjelja, 25.05.2008.

Poznati hrvatski trener, Ivo Šušak, najvjerojatnije će biti osoba koja će zamijeniti Gorana Vučevića u stručnom stožeru hrvatske nogometne reprezentacije...

Goran Vučević, nema sumnje, novi je trener splitskog Hajduka te zbog toga neće biti u mogućnosti nastaviti obavljati svoje zadatke kao član stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije. Izbornik Slaven Bilić Vučeviću je povjerio praćenje Njemačke, no Aljoša Asanović više neće očito moći s njime kontaktirati oko najsnažnijeg protivnika u skupini na Europskom prvenstvu.

Vučevića bi na mjestu skauta u reprezentaciji trebao zamijeniti iskusni Ivo Šušak, koji je posljednji angažman imao u Osijeku. Sjećaju se mnogi da je svoj odlazak unaprijed najavio nakon utakmice s Hajdukom, a nakon što su Osječani taj dvoboj odigrali fantastično, mnogima je bilo žao što odlazi, no on je ostao dosljedan svojoj odluci.

Šušak je zapaženije rezultate u svojoj trenerskoj karijeri zabilježio u Gruziji, gdje je vodio Dinamo iz Tbilsija s kojim je osvajao trofeje, a neko vrijeme je bio i izbornik gruzijske reprezentacije. U posljednje vrijeme nije imao angažman, ali se spominjao kao mogući nasljednik Zvonimira Solde u Dinamu i Roberta Jarnija u Hajduku. Sada će svoje znanje i iskustvo moći staviti na raspolaganje hrvatskoj izabranoj vrsti kako bi razotkrio svaki detalj njemačke reprezentacije, ili barem ono što još Vučević nije stigao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!