Rukomet

Počinje ludilo

Ivana Strahija • četvrtak, 29.05.2008.

Ulaznice su planule u roku od par sati, a kako saznajemo iz HRS-a mnoštvo je nezadovoljnika pribjegavalo razno-raznim taktikama ne bi li se dokopali čarobnog papirića koji garantira ulaz u dvoranu na Višnjiku, kad igra Hrvatska. Rukometno ludilo može početi…

Svaki puta kad se okupi hrvatska rukometna reprezentacija dogodi se ludilo. Ove godine još i veće, jer će izabrani predstavnici Hrvatske u "najmuškijem" sportu igrati u novoj dvorani u Zadru, u gradu koji je od košarkaškog odjednom postao rukometni.

30.05. petak
15.30 RUS – ALŽ
17.30 HRV - JAP
31.05. subota
15.30 JAP - ALŽ
17.30 HRV - RUS
01.06 nedjelja
15.30 JAP - RUS
17:30 HRV - ALŽ

Protiv Japana, Alžira i Rusije svaki Hrvat od Hrvata očekuje tri od tri. Pobjede dakako. No, kako dvije najbolje plasirane reprezentacije idu u Peking, jedan nam kiks (recimo remi) ne bi trebao previše naškoditi, no uz prepunu velebnu dvoranu naša će reprezentacija svakako imati igrača više u svih 180 minuta koje ju očekuju.

Sve o hrvatskim rukometnim bojovnicima, ali i ostalim ekipama koje će igrati u Zadru, za vas su pripremili novinari Sportneta, a tekstovi se nalaze s desne strane.

Recimo na kraju kako se uz onaj u Zadru igraju još dva kvalifikacijska turnira za Olimpijske igre, jedan u Poljskoj (Švedska, Argentina, Island, Poljska), a drugi u Francuskoj (Španjolska, Tunis, Norveška, Francuska).

Ostaje nam još poželjeti našima sve najbolje, kao i nadati se da će ovaj rukometni spektakl probuditi u ljubiteljima sporta želju za rukometom svakog tjedna, pa da nam i ostale dvorane budu pune tijekom hrvatskog rukometnog prvenstva. Za Svjetsko ne brinemo…

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!