Nogomet

Rezerve bolje od prvotimaca

Zoran Zdelar • srijeda, 04.06.2008.

Hrvatski se reprezentativci ipak nisu mogli u potpunosti sakriti od novinara koji su s balkona obližnjeg hotela pratili trening utakmicu između prve i rezervne postave...

Izbornik Slaven Bilić ne želi otkriti javnosti što radi na treninzima i kako se njegovi igrači pripremaju za nedjeljni dvoboj s Austrijom te je zbog toga zatvorio treninge za gledatelje i novinare. No, taj plan poremetili su mu balkoni jednog obližnjeg hotela s kojeg se vidi travnjak koji reprezentativci koriste.

Nisu stoga mogli sakriti od znatiželjnih pogleda trening utakmicu u kojoj se momčad podijelila na igrače koji kotiraju kao članovi prve postave i igrače koji uglavnom priliku čekaju s klupe ili prate utakmicu s tribine.

Nakon otprilike sat i pol razgibavanja i treniranja, igrači su odigrali međusobnu utakmicu. Uspješnije su bile rezerve za koje su golove zabili Hajdukovac Nikola Kalinić i Schalkeov Ivan Rakitić. Potonjem je Stipe Pletikosa najprije obranio kazneni udarac, ali je ipak uspio zabiti iz popravne nakon što se lopta ponovno odbila do njega. Kazneni udarac je skrivio Josip Šimunić, čime većina vjerojatno neće ostati iznenađena. Za prvotimce je jedini pogodak postigao Luka Modrić, pa je utakmica rezultatom 2:1 i završila.

Jedini nogometaš koji nije sudjelovao u ovoj utakmici je napadač Mladen Petrić koji je trenirao individualno te se najvjerojatnije radi o nekakvoj lakšoj ozljedi. Iz tog je razloga s prvotimcima ovom prilikom zaigrao Igor Budan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!