Nogomet

Kalinić: "Nadam se pokojoj minuti"

HINA • četvrtak, 05.06.2008.

Talentirani Hajdukov napadač nada se da će na Europskom prvenstvu dobiti priliku i skupiti koju minutu nastupa...

Napadač splitskog Hajduka Nikola Kalinić (20) uz veznjaka Schalkea Ivana Rakitića (20) najmlađi je član hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu i sasvim sigurno budućnost hrvatskog nogometa. Svoju kvalitetu i talent možda će već pokazati na Euru. Sasvim sigurno su Mladen Petrić, Ivica Olić, Ivan Klasnić i Igor Budan u laganoj prednosti, međutim Kalinić se nada kako će ipak dograbiti koju minutu.

"Naravno da se nadam, svi igrači koji su ovdje se nadaju da će nastupiti. Međutim, neće biti problem i ako ne nastupim. Imamo odličnu momčad, a trener zna najbolje tko treba igrati", naglasio je Kalinić.

Posljednjih tjedana kroz hrvatske medije se digla buka na igru napadača koji nisu postigli pogodak već nekoliko mjeseci. No Kalinić je uvjeren kako će hrvatski napadači biti pravi kada je to najvažnije, na prvenstvu.

"Imamo vrhunske napadače, ne brinite, zabijat će kada je to najvažnije", poručio je napadač Hajduka, koji nije želio kazati s kojim od četvorice napadača se najbolje slaže u igri.

"Sa svima se dobro slažem", diplomatski je odgovorio.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!