Nogomet

Šimunić: "Austrijanci nemaju tehniku kao ja"

HINA • petak, 06.06.2008.

Posljednjih dana austrijski mediji svoj optimizam uoči nedjeljne utakmice protiv Hrvatske grade na igri naše obrane...

Posebno je istaknuta nešto slabija igra Josipa Šimunića po zemlji i njegovi problem s tehnikom. Nakon što su ga austrijski mediji prozvali jednom od slabijih karika stigao je njegov odgovor.

"Tko ima bolju tehniku od mene neka se javi. Svi austrijski igrači zajedno nemaju bolju tehniku od mene", kazao je Šimunić i pritom izazvao veliko oduševljenje i pljesak hrvatskih novinara.

Šimunić je naglasio kako nikoga ne podcjenjuje, jer je sasvim sigurno kako Austrijanci imaju kvalitetu, no hrvatska momčad je prepuna samopouzdanja.

"Svjesni smo da je Austrija domaćin i znamo jako puno o njima, no mi se želimo koncentrirati na našu igru i na naše kvalitete", kazao je Šimunić te dodao kako će jedan od glavnih stvari biti činiti što manje prekršaja jer su Austrijanci opasni iz prekida.

Joe se osvrnuo i na igru naših napadača koji već mjesecima nisu postigli pogodak. "Dečki su u odličnoj formi. Toliko su dobri da niti ja ne bi želio igrati protiv njih", naglasio je branič berlinske Herthe, koji je za hrvatsku vrstu odigrao 63 utakmice i postigao tri pogotka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!