Nogomet

"Pokazali smo moć"

Bernard Jurišić • četvrtak, 12.06.2008.

Naši reprezentativci odličnim su nastupom protiv Nijemaca dokazali sebi, ali i Europi, da prva utakmica protiv Austrijanaca nije bilo pravo lice Hrvatske.

Darijo Srna: "Stalno mi govori Bilić da idem, da hvatam tu vratnicu i evo po prvi put sam se spustio dolje i zabio gol na drugu vratnicu. Presretan sam, što reći, napravili smo veliki rezultat, veliku pobjedu, ali još ništa rezultatski nije gotovo. Svjesni smo da će nas ovo malo dignuti, ali ne treba poletjeti, treba i protiv Poljaka odigrati dobro. Pokazali smo da smo na najvećim utakmicama najbolji. Bili smo rasterećeni i odlučili dati sve od sebe. Stručni stožer je pripremio jako dobru taktiku i zasluženo slavimo."

Jerko Leko: "Jedva smo čekali ovu utakmicu da isperemo kritike nakon prvog susreta. Znali smo da možemo, ušli smo upušteno i mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Ako ovako nastavimo sigurno možemo daleko dogurati."

Robert Prosinečki: "Utakmicu sam doživio kao i svi vi, kao i svi oni koji vole Hrvatsku. Njemačku se ne pobjeđuje svaki dan, napravili smo sjajan posao i mislim da smo ovom utakmicom pokazali da nisam pričao gluposti kad sam rekao da možemo i do krova Europe. Ne znači da hoćemo, ali zar nismo danas još jednom pokazali koliko smo moćni?"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!