Nogomet

"Nogomet je takav"

Goran Tomičić • petak, 13.06.2008.

Švicarski izbornik Jakob Kuhn izjavio je da misli kako je njegova reprezentacija ispala s Europskog prvenstva zbog premalo spremnih napadača...

Blaise Nkufo se ozlijedio na pripremama, a u prvoj utakmici je zbog ozljede koljena otpao kapetan Alex Frei. Protiv Turske zbog problema sa preponama nije mogao igrati ni Marco Streller, a neće biti spreman ni za utakmicu protiv Portugala.

"Bilo je stvarno jako teško igrati s toliko ozlijeđenih igrača i ispadanje je bilo neizbježno. Nismo iskoristili prilike koje smo morali. Realizacija je bila loša zbog problema s napadačima. Ali ipak nisam tužan. Znamo da je nogomet takav. Svi smo razočarani, no moramo se koncentrirati na utakmicu protiv Portugala", misli Kuhn.

Igračima se ipak ne može mnogo prigovoriti: "Nemam zbog čega žaliti. Zadovoljan sam zalaganjem i igrom svih svojih igrača, ali ipak je teško prihvatiti da će Europsko prvenstvo za nas završiti u nedjelju."

Kuhn će se protiv Portugala oprostiti od reprezentacije, a to bi njegove igrače moglo motivirati za dobar rezultat protiv jednog od kandidata za naslov prvaka Europe. Utakmicu bi mogao propustiti i 20-godišnji Derdiyok, koji je protiv Turske ozlijedio gležanj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!