Nogomet

"Izgledi su vrlo mali"

Goran Tomičić • petak, 13.06.2008.

Poljska je do sudačke nadoknade imala prednost protiv Austrije, ali onda je Ivica Vastić iz kaznenog udarca izjednačio i poslao Hrvatsku u četvtfinale. Izbornik Leo Beenhakker svjestan je kako njegova momčad nema previše izgleda u posljednjem kolu...

"Možda ću sutra drugačije razmišljati, ali sada zaključujem da smo ispali. Ovo je jako bolno, ali se moramo oporaviti", izjavio je Beenhakker.

Nizozemac nije porekao kontakt Lewandowskog i Prödla u sudačkoj nadoknadi, ali ipak misli da sudac Web nije trebao pokazati na bijelu točku: "Od početka natjecanja vidio sam slobodno hrvanje tijekom ubacivanja iz slobodnih udaraca ili kornera i nekoliko padova, ali nikad nije suđen prekršaj. To nije ništa neobično. U nogometu sam 43 godine i uvijek sam prihvaćao sudačke odluke, ali ovo stvarno ne mogu razumijeti."

"U usporedbi s najboljim momčadima Europskog prvenstva mi još moramo mnogo učiti", ipak je realan Beenhakker.

Sa sudačkom odlukom se ne slaže niti vratar Arthur Boruc: "Možete zamisliti koliko je to bilo teško prihvatiti. Mislim da nismo zaslužili primiti gol u posljednjem minutama i nije bilo prekršaja, a posebno zato jer je sudac bio iz Engleske. Još možemo proći i moramo vjerovati u to, iako su izgledi vrlo mali."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!