Nogomet

Velečasni Sudac u posjeti, flor na dresu

Bernard Jurišić • nedjelja, 15.06.2008.

(Iz Klagenfurta za Sportnet.hr Bernard Jurišić). Uoči posljednjeg treninga hrvatske nogometne reprezentacije u Klagenfurtu, izbornik Slaven Bilić otkrio je da je reprezentativce u privremenoj bazi u Warmbadu posjetio velečasni Zlatko Sudac...

Hrvatska nogometna reprezentacija u Warmbadu kraj Villacha danas je imala neočekivanog gosta. Reprezentaciju je na poziv izbornika Bilića posjetio velečasni Zlatko Sudac, koji je stigao zrakoplovom u Klagenfurt.

"Privatno sam dobar s velečasnim Zlatkom Sudcem i dogovorili smo se da nas dođe posjetiti ovdje u Klagenfurtu. Proveo je cijelo poslijepodne s nama i igračima koji su ga također željeli vidjeti. Održao je svetu misu za nas u kapelici hotela gdje smo smješteni i dao nam je novu duhovnu snagu i mir koji nam treba uoči nastavka ovog natjecanja. Velika nam je čast što je proveo ovo poslijepodne s nama", rekao je Bilić uoči večerašnjeg treninga, zahvalivši svima koji se mole za našu momčad.

Glasnogovornik Davor Gavran obavijestio je javnost da će hrvatska momčad u utakmici protiv Poljske istrčati s crnim florom na dresu, u čast Marina Zubčića, preminulog hrvatskog navijača uoči utakmice s Njemačkom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!