Košarka

Anthony nije za razmjenu

Branimir Korać • ponedjeljak, 23.06.2008.
Anthony nije za razmjenu

Sve glasnija nagađanja kako će Denver Nuggetsi razmijeniti Carmela Anthonyja, pala su u vodu nakon sastanka igrača i njegovih predstavnika s upravom kluba...

Proteklih nekoliko dana bili su vrlo teški za Carmela Anthonyja. Anthonyjevo ime često se spominjalo kao sigurno u razmjeni između Denvera i Detroita, no klub i igračev menadžer opovrgnuli su takvu mogućnost.

Calvin Andrews sastao se s glavnim ljudima Nuggetsa i dobio riječ kako Carmelo neće biti razmijenjen. "Nema govora o razmjeni. S najviših pozicija dobio sam potvrdu kako Carmelova razmjena ne dolazi u obzir i kako će on i iduće sezone nositi dres Nuggetsa", rekao je nakon sastanka Andrews.

Detroit Pistonsi bili su zainteresirani za razmjenu s Nuggetsima u kojoj bi Anthony preselio u Detroit, a u suprotnom smjeru krenuli bi Chauncey Billups i Tayshaun Prince. No Nuggetsi su odbili mijenjati Anthonyja, ali isto tako nisu potvrdili kako ipak neće doći do tradea s Detroitom u koji bi bili uključeni neki drugi igrači.

Za razmjenu nije zainteresiran niti Allen Iverson koji je također razgovara s upravom i izjasnio želju za ostankom. Ukoliko Nuggetsi uistinu žele dovršiti posao s Pistonsima, morat će ponuditi nešto velko, nešto poput Marcusa Cambyja možda....

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!