Košarka

Perković i iduće sezone Oldenburger

Branimir Korać • ponedjeljak, 23.06.2008.
Perković i iduće sezone Oldenburger

Jasmin Perković i iduće sezone nosit će dres Oldenburga. Naš internacionalac iskoristio je opciju produženja ugovora na još jednu sezonu na zadovoljstvo uprave kluba...

Naš internacionalac Jasmin Perković dogovorio je vrlo brzo s upravom Oldenburga suradnju na još jednu sezonu. Dolaskom na početku sezone 07/08 iz atenskog AEK-a, Perković je dogovorio suradnju na 1+1 sezonu, a nakon odličnih igara u ključne uloge u hvatanju doigravanja te kasnije i polufinala, odlučio se na ostanak.

"Ambicije kluba i Jasmina su se poklopile i izuzetno nam je drago što ostaje i iduće sezone naš član. Ovo je još jedan dokaz da se u našem klubu dobro radi, odličan posao odradio je i trener Predrag Krunić koji je prepoznao Jasmina i doveo ga u naš klub", rekao je nakon dogovora direktor EWE Basketsa Gerold Lange.

Perković je prošle sezone u 40 utakmica prosječno ubacivao 11.9 poena uz 5.7 skokova, ali i dao veliki doprinos u obrani. Osim Perkovića u klubu sigurno ostaju Jason Gardner, Branislav Ratkovica, Miladin Peković, Daniel Hain i Milan Majstorović. Predstoje razgovori s Rickeyem Pauldingom oko produženja ugovora, a naš Branimir Longin vrlo vjerojatno napušta klub, a kao potencijalna nova destinacija sve više se spominje Cibona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!