Košarka

Le Mans doveo dva reprezentativca

Branimir Korać • ponedjeljak, 23.06.2008.
Le Mans doveo dva reprezentativca

Polufinalist francuskog doigravanja Le Mans pojačao je momčad s dvojicom reprezentativaca. Le Mansu su pristupili francuski reprezentativac Pape Badiane i senegalski reprezentativac Maleye N'Doye...

Nakon što su ustoličili novu upravu, u Le Mansu su krenuli s rješavanjem igračke križaljke. Prvi koji su pristupili klubu su Pape Badiane i Maleye N'Doye.

Badiane je aktualni francuski reprezentativac koji je nastupao i na Europskom prvenstvu u Španjolskoj prošle godine. Igra na poziciji centra, a prošle sezone nosio je i kapetansku traku u viceprvaku Roanneu. Iza njega je solidna sezona, igrao je 25 minuta u prosjeku i ubacivao devet poena uz sedam skokova čime je bio prvi skakač Roannea i najbolji strijelac od francuskih igrača.

N'Doye je krilni igrač koji je prošle tri sezone bio ponajbolji igrač Dijona. Stalni je senegalski reprezentativac te je bio jedan od najboljih Senegalaca na Svjetskom prvenstvu u Japanu. Iza njega je odlična sezona, igrao je prosječno 35 minuta po susretu i sa 16 poena bio najbolji strijelac skromnog Dijona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!