Košarka

Planinić u ruskom divu

Branimir Korać • srijeda, 25.06.2008.
Planinić u ruskom divu
Foto: Bruno Blumenschein

Zoran Planinić napustio je Tau Ceramicu i preselio u redove jednog od najvećih europskih klubova, moskovskog CSKA. Planinić je s Moskovljanima potpisao dvogodišnji ugovor...

Dugo se kuhalo, a na kraju se i dogodilo. Zoran Planinić preselio je iz Tau Ceramice u moskovski CSKA. Transfer je realiziran nakon što je Theo Papaloukas preselio u Olympiakos, Moskovljani više nisu dužili i s Planinićem kao prvom opcijom potpisali su ugovor.

"Sretni smo što nam se Zoran pridružio. On je jedinstven igrač, može razigravati, može šutirati i igrati sve tri vanjske pozicije. S Planinićem u rosteru još smo snažniji, igra će nam biti još bolja i vjerujem kako će se Zoran brzo priviknuti. Ujedno želimo se zahvaliti upravi Tau Ceramice na korektnim pregovorima", rekao je nakon potpisa ugovora direktor Moskovljana Andrej Vatutin.

Zadovoljstvo nije krio niti sam Planinić. "Sretan sam što dolazim u CSKA, to je velika čast za mene. Poznajem jako dobro Langdona, Holdena i ostale igrače i vjerujem kako ću se brzo prilagoditi igri CSKA." Dobrodošlicu Planiniću poželio je i trener Messina koji se isto tako zahvalio Papaloukasu na doprinosu u osvajanju trofeja proteklih sezona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!