Rukomet

Brazilci započeli pripreme

Sanja Čalić • četvrtak, 26.06.2008.
Brazilci započeli pripreme

Brazilci, koji će biti jedan od protivnika Hrvatske na Olimpijskim igrama, započeli su svoje pripreme za Peking. Baš kao ni mušku, tako ni žensku reprezentaciju ne očekuju nimalo laki dvoboji...

Treća pozicija na Panameričkom prvenstvu donijelo je Brazilcima mjesto u skupini A na Olimpijskim igrama gdje će na svojem putu u Pekingu snage morati odmjeriti s vrlo jakim protivnicima, među kojima je i Hrvatska. Brazilski izbornik Jordi Ribera istaknuo je kako njegovu momčad očekuje vrlo teška skupina: "Bit će teško, te su momčadi na vrhu europskog, ali i svjetskog rukometa."

Izbornikovo mišljenje dijeli i reprezentativac Renato Tupan koji smatra da će im ipak najteži susret biti onaj s Kinom: "Mi smo u jako teškoj skupini. Ipak, mislim da će nam najteža utakmica biti ona protiv Kine, no u svaki susret moramo ući s vjerom u sebe i jako koncentrirani."

Brazilkama će pak protivnice biti reprezentacije iz skupine B, odnosno Rusija, Njemačka, Mađarska, Koreja i Švedska, stoga je i njihov izbornik Juan Oliveira svjestan da ih ne očekuje nimalo lak posao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!