Automoto

Čibej najbrži nakon prvog dana

Sportnet • subota, 28.06.2008.
Čibej najbrži nakon prvog dana

Svečanim startom u 18 sati započela je druga utrka ORC sezone i 1. Karlovački ORC rally 2008. Nakon dva odvožena superspecial ispita ulicama grada Karlovca očekivano je u vodstvu posada Čibej – Puzić...

Iako su jučerašnja dva brzinca tek uvertira u današnju "pravu" utrku, prevelika želja i tehnički kvarovi već su jučer prorijedili konkurenciju. Na startu se pojavilo 26 domaćih posada koje su uz bučnu podršku stanovnika Karlovca i mnogobrojnih gostiju pokazali prave rally vještine. Nekoliko je posada imalo bliske susrete sa stupovima i "rinzolima", dok su neki imali ozbiljne probleme s automobilima. Ne sumnjamo kako će neki od njih ipak uspjeti otkloniti kvarove i sutra nastaviti borbu za što bolju poziciju.

Prema najavi u ulozi suvozača nastupio je hip-hoper Nered i dokazao kako se i u ovoj ulozi odlično snalazi.

Poredak nakon prvog dana:

1. ČIBEJ/PUZIĆ 14:02.1
2. MIŠTA/GORTAN + 5.5
3. LONČARIĆ/BERAKOVIĆ +8.8
4. PETROVIĆ/MATUN +13.1

Sve pohvale idu na račun organizatora, ORC–a i AK Delta koji su jučerašnji, prvi dan utrke uspješno priveli kraju. Ostaje nam, kao i mnogobrojnoj karlovačkoj publici, koja se pokazala kao odličan poznavatelj automobilizma, uživati u brzinskim ispitima Korana i Netretić sa startom u 10 sati. Na ŠRC Korana pripremljen je bogati zabavni i ugostiteljski program tijekom cijelog dana.

Svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada zakazano je u 16:50 ispred Školske sportske dvorane, Rakovac bb.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!