Košarka

Fernandez iduću sezonu u Portlandu

Branimir Korać • utorak, 01.07.2008.
Fernandez iduću sezonu u Portlandu

Jedan od najatraktivnijih europskih košarkaša, talentirani Španjolac Rudy Fernandez, postigao je konačan dogovor s Portland Trail Blazersima u koje dolazi iz španjolskog Joventuta...

Nakon što je "otvoreno tržište", Portland Trail Blazersi objavili su i službeno dogovor o dolasku Rudyja Fernandeza u njihov dres. Sjajni Španjolac trebao bi se pokazati kao odličan posao Blazersa koji su ga na prošlogodišnjem draftu dobili praktički na poklon od Phoenix Sunsa.

"Rudy je nevjerojatno talentiran igrač koji je ostvario velike stvari u Španjolskoj i Europi. Njegova volja za radom i odličan karakter sjajno će se uklopiti u našu momčad i presretni smo što će nam se pridružiti nakon Olimpijskih igara", rekao je Portlandov GM Kevin Pritchard.

Prošla sezona bila je iznimno uspješna za Fernandeza koji je s Joventutom osvojio Uleb kup i Kup kralja, a sezonu je završio s prosjekom od 21.2 poena, 3.1 skoka, 4.2 asistencije i 2.2 osvojene lopte po susretu. "Brandon Roy, LaMarcus Aldridge, Greg Oden, ne mogu dočekati da im se pridružim! Napravit ćemo sjajne stvari", obećao je navijačima Blazersa Fernandez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!