Vodeni sportovi

"Bili smo konfuzni"

Hrvoje Vuković • nedjelja, 06.07.2008.
"Bili smo konfuzni"
Foto: Sandro Donda

Unatoč pobjedi u doslovno posljednjoj sekundi protiv Crne Gore, jednog od glavnih pretendenata na europski naslov, izbornik Ratko Rudić i igrači nisu bili zadovoljni kako smo odigrali tu utakmicu. Hrvatska je odigrala dobro na početku i pred sam kraj, no središnji dio susreta bio je uistinu katastrofalan...

"S ovom pobjedom osigurali smo jedno od prva tri mjesta u grupi, no zadovoljan sam samo s onim što smo pokazali na početku i na kraju utakmice. U središnjem smo dijelu bili konfuzni, a nedostajalo je i igračke discipline", izjavio je hrvatski izbornik Ratko Rudić.

Junak susreta, Miho Bošković također nije bio presretan odigranim: "Uopće nisam zadovoljan kako smo odigrali, dobar je samo rezultat. Odigrali smo dobro prve dvije četvrtine, no treća je bila iznimno loša. Na kraju smo imali sreće i pobijedili. Crna Gora je snažan protivnik i njihovo pojavljivanje u svijetu vaterpola je odlična stvar za naš sport".

S druge strane, izbornik Porobić razlog poraza potražio je u sucima. "Bolje da ništa ne govorim. Strašno sam uzrujan zbog nepravedno dosuđenog peterca u doslovce posljednjoj sekundi". Miloš Ščepanović rekao je kako će Crna Gora unatoč porazu osigurati četvrtfinale, dok je Tičić dodao kako je teško izgubiti u posljednjoj sekundi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!