Košarka

Warren iz Cibone u euroligaškog protivnika

Branimir Korać • srijeda, 09.07.2008.
Warren iz Cibone u euroligaškog protivnika
Foto: Bruno Karadža

Cibona je ostala bez svog glavnog igrača iz prošle sezone Chrisa Warrena. Warren je potpisao ugovor s talijanskim euroligašem Air Avellinom što znači da će vrlo brzo zaigrati i protiv svog dojučerašnjeg kluba, već u skupini Eurolige...

Dugo se kuhalo, a na kraju se i dogodilo. Chris Warren napustio je Cibonu. Iako se činilo da će u moskovski Dinamo ako već bude odlazio iz Cibone, Warren je posve neočekivano okrenuo na drugu stranu i završio u Air Avellinu. Upravo Air Avellino bit će protivnik Cibone u skupini Eurolige, a transfer su odradili majstorski i školski - u miru i tišini objavivši tek kad je sve bilo gotovo.

"Warren je izniman igrač koji će nam puno značiti u svim natjecanjima. Doveli smo igrača koji je igrao u Euroligi na vrlo visokoj razini i s tim smo jako zadovoljni. Chris je potpisao na jednu plus jednu godinu", rekao je predsjednik Air Avellina Vincenzo Ercolino.

Odlaskom Warrena Cibona se našla u problemima i morat će potražiti kvalitetnu alternativu. No njegovim odlaskom opet se otvorilo i jedno mjesto za stranca u momčadi te će vrlo vjerojatno doći do nove kupovine, ovaj put ne igrača s hrvatskom putovnicom. U kuloarima se spominje ime Francuza Pietrusa, ali i playmakera Wrighta koji je prošle sezone nosio dres Efes Pilsena.

Što se tiče domaćih igrača, Nikša Prkačin i Branimir Longin su najsigurniji pickovi za prelazak u Cibonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!