Ostali sportovi

Obiteljski radio predstavio Sport Net

Dražen Patarčić • nedjelja, 21.01.2001.


Igor, Goran i Taba - majstori "Sportske blokade" (dp)

Obiteljski radio (89,7 ) u svojoj emisiji "Sportska blokada" predstavio je svojim slušateljima naše sportske stranice. Damir Tabaković popularni voditelj hrvatskih radijskih frekvencija, biranim riječima predstavio je Sport Net i što sve slušatelji Obiteljskog radija mogu naći na našim stranicama, i način kako se stvaraju i objavljuju vijesti na Internetu.

Govoreći o mogućnostima i brzini koju Internet pruža čitateljima širom svijeta, da u realnom vremenu još za vrijeme trajanja sportskih susreta ili neposredno nakon njih, imaju dostupne izvještaje, fotografije, filmove ili audio zapise, statistiku i sve potrebne podatke, Damir Tabaković podsjetio je da je Sport Net za 2000 godinu u svim službenim izborima koja su bila na Internetu "pobrao" pohvale, nagrade i pozitivne reakcije. Tokom emisije Sport Net je nagradio najbržeg slušatelja Obiteljskog radija ali i čitatelja Sport Neta prigodnim nagradama. Majicom Sport Neta, kapom, blokićima i upaljačima. Trebalo je samo odgovoriti što je na naslovnici ovoga trenutka prva vijest.

Ovom prigodom dogovorena je i daljnja suradnja obiteljskog radija i Sport Neta na sportskom polju novinarskog stvaralaštva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Ostali sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!