Rukomet

Nekom dobar nekom loš

Ivana Strahija • srijeda, 23.07.2008.
Nekom dobar nekom loš
Foto: Ivana Strahija

Odlučeno je i tko će s kime u europskim rukometnim kupovima. Naši su predstavnici prošli dvojako, nekima je ždrijeb donio teške protivnike, a neki već unaprijed upisuju pobjede.

Najteže je od svih prošao Pipo IPC, kojem je ždrijeb Kupa kupova donio jaki danski klub Kif Kolding, koji je osvojio ni manje ni više no 11 titula prvaka Danske, uz još šest pokala danskog kupa. No, što je tu je, kažu u Pipu da se na muci poznaju junaci, a oni će idući tjedan započeti s pripremama, oslabljeni doduše za nekolicinu igrača kao i trenera Vladimira Canjugu, koji će u novoj sezoni trenirati prošle sezone slabašni Varteks di Caprio.

U Kupu EHF-a našički Nexe namjerio se na Prištinu, rukometni klub novooformljene države Kosovo, koji se prošle sezone natjecao u Challenge kupu i stigao do osmine finala.

Što se pak Challenge kupa tiče, naš je predstavnik Poreč, koji svog protivnika poimenice još ne zna, nego se čeka tko će zauzeti prvo mjesto kvaliikacijske skupine B.

Kod žena Lokomotiva u Kupu EHF-a i Trešnjevka u Kupu kupova još uvijek čekaju protivnike, dok će Trogiranke u Challenge kupu igrati protiv Portugalki okupljenih u Colegio Joao de Barros, kojima je to prva sezona u europskom natjecanju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!