Košarka

Rusi dovode i Krstića

Branimir Korać • ponedjeljak, 28.07.2008.
Rusi dovode i Krstića

Nastavlja se egzodus europskih košarkaša iz NBA lige u Europu. Sljedeći koji je na redu za povratak je centar reprezentacije Srbije i New Jersey Netsa Nenad Krstić koji ima ozbiljnu ponudu iz Rusije...

Krstić je još jedan iskusni i kvalitetni NBA igrač koji se odlučio na povratak u Europu, a njemu je ponudu poslao ruski Trijumf, ali prema pisanju srpskih medija, još neki europski klubovi su u igri. Trenutno je Trijumf najbliži dovođenju Krstića koji u Moskvi pregovara s njihovim čelnicima.

Unatoč ponudi Rusa, Krstića se ne žele odreći niti Netsi koji su mu ponudili nastavak suradnje, a interes je pokazao i Cleveland koji mu je također spreman ponuditi ugovor. Međutim, čini se kako su uvjeti koje Rusi nude toliko dobri da će Krstić vjerojatno prihvatiti njihovu ponudu.

Krstić je igrao sjajno u dresu Netsa u sezoni 06/07, ali nakon 26 odigranih utakmica doživio je tešku ozljedu križnih ligamenata i tu je za njega sezona završena. Prošle sezone dosta se mučio u povratku na parket te je prosjek poena spustio sa 16.4 na 6.6 uz 4.4 skoka po susretu i tek 18 minuta u prosjeku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!