Ostali sportovi

Blatt objavio popis za Peking

Branimir Korać • utorak, 29.07.2008.
Blatt objavio popis za Peking
Foto: Nikola Movrić

Izbornik ruske košarkaške reprezentacije David Blatt objavio je imena 12 igrača koje vodi na Olimpijske igre u Peking ostavivši mogućnost jedne promjene u posljednji trenutak...

Blattov problem u ovom trenutku zove se Viktor Khryapa koji se još nije oporavio od ozljede te nije niti uvršten na popis za Peking. Međutim, Blatt ostavlja mogućnost pozivanja Khryape otvorenu u slučaju da se oporavi narednih dana. U tom slučaju Khryapa će ući u momčad umjesto jednog od igrača koji su trenutno na popisu.

Među dvanaestoricom koji putuju na Olimpijske igre čak šestorica računajući Khryapu nastupaju za moskovski CSKA. Blatt je imao dvojbu koga će od naturaliziranih igrala povesti, Holdena ili Hansena, no na kraju se ipak odlučio na logičan potez i poveo čovjeka koji mu je donio naslov europskog prvaka - Holdena.

Rusi za Peking: J.R.Holden (CSKA Moskva), Petr Samojlenko (Dinamo Moskva), Zahar Pašutin (Spartak St. Petersburg), Sergej Bikov (Dinamo Moskva), Viktor Keiru (CSKA Moskva), Vitalij Fridzon (Himki), Andrej Kirilenko (Utah Jazz), Sergej Monja (Dinamo Moskva), Andrej Voroncevič (CSKA Moskva), Aleksej Savrašenko (CSKA Moskva), Nikita Morgunov (Lokomotiv Rostov), Alexander Kaun (CSKA Moskva).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!