Nogomet

"Možemo pripremiti veliko iznenađenje!"

Nikola Movrić • utorak, 29.07.2008.
"Možemo pripremiti veliko iznenađenje!"
Foto: Davor Sajko

Uoči sutrašnjeg dvoboja 2. pretkola Lige prvaka između NK Domžala i zagrebačkog Dinama svoja mišljenja su rekli i predstavnici Domžala.

Športski direktor Domžala, Dejan Djuranović, u nekoliko rečenica je opisao što očekuje od sutrašnje utakmice: "Nadam se punom stadionu i prazniku nogometa u Športnem parku i da ćemo dostojno predstaviti naš klub i slovenski nogomet u Europi. Poštujemo Dinamo i svjesni smo da je veći i jači klub, a i bogatiji od nas, ali smatram kako se možemo ravnopravno boriti protiv Dinama."

Trener slovenskih prvaka Robert Pevnik iznio je i svoje mišljenje o sutrašnjem protivniku: "Gledali smo Dinamo u nedjelju protiv Rijeke i mogu reći da sam vidio jako dobar Dinamo. Bez sumnje imaju puno individualne kvalitete i strpljivost u igri", a o samoj utakmici sutra dodao kako se nada velikom iznenađenju jer vjeruje u karakter i kvalitetu svoje momčadi: "Smatram kako moja ekipa ima karakter i kvalitetu za sutrašnji susret. Znamo da zastupamo kako slovenski grb tako i domžalski, te tako imamo određenu obavezu. Vjerujem u svoju momčad, u svoje igrače, te mislim kako bi mogli napraviti jedno veliko iznenađenje. Kao što sam već spomenuo, imamo karakter i znanje da se ove godine bolje suprostavimo Dinamu."

Utakmica je na rasporedu sutra u 20:45, a cijena ulaznice je 20 eura, zbog sigurnosti ih mogu kupiti samo EU državljani.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!